Sylwester 2015/2016 w Pałacu Sapetów
31.12.2014 czwartek godz. 20.00

Gra zespół IMPULS
* konkursy z nagrodami
* melodia na życzenie
* poczęstunek szampanem o Północy
* kuchnia myśliwska

* butelka wódki na parę

PRZYWITANIE Winami z pałacowych rezerw: 
*wina Sapetów z pałacowych rezerw 
* Malibu w łupinkach kokosa 
* Jagermeister

ZESTAW POWITALNY NA GORĄCO
* rosół z bażantów
* kurki w śmietanie 
* cielęcina z jelenia z żurawiną z kuchni Sapetów 
* kluski śląskie
* sałatka z rucoli 

 

 

 

SPECJALNOŚĆ PAŁACU SAPETÓW
* żurek z bażancimi jajkami na chlebowym talerzyku 

KUCHNIA POLSKA
* bigos staropolski na borowikach 
* szaszłyki z dziczyzny 

STÓŁ PAŁACOWY 
* wędzone oscypki na gorąco
* galarety na bażancie
* galarety z morskich alg 
* pomidory nadziewane sałatką warzywną.
* sandacz pieczony w całości - alternatywnie łosoś
* szparagi zawijane w szynkę 
* pasztet orzechowy
* tuńczyk z orzechami włoskimi i oliwką
 

 

UCZTA KONESERA
* boczki z wędzarni na gorąco
* szynka prosto z komina

NA ZAKOŃCZENIE
* barszcz czerwony z nutką pieprzu 

Cennik:
- wejściówka full opcja 260 zł (zamiast 390 zł)/osoba
- transport gości ze stacji PKP – 15 zł/osoba
- transport gości lokalnie 20 zł/osoba
- noclegi w Pałacu Myśliwskim 120 zł / osoba
- noclegi w wiejskim hoteliku 50 zł/osoba
- noclegi w wiejskim hoteliku z wyżywieniem 85 zł/osoba
- wieczór Whisky 120 zł
- poprawiny 120 zł

Dla stałych klientów upust
Karnawał w Pałacu Sapetów - 1.01.2016 piątek
Wieczór Whisky - godz. 17.00 cena 120 zł
* zabawa karnawałowa
* prowadzi na żywo DJ Graham Reynolds z Irlandii
* gra na Dudach – Wedding Bagpiper - Artur C. Schwarz
* degustacja różnych gatunków Whisky 

Podróże kulinarne – kuchnia myśliwska
* Dzik pieczony w całości w piecu chlebowym
* Poczęstunek nalewką
- z kwiatu bzu czarnego
- z dzikiej wiśni
- śliwowica tuczeńska

Poprawiny - 2.01.2016 - sobota cena 120zł
* wycieczka do Parku Wodnego „Raj” - godz. 12.00
* ognisko noworoczne – godz. 16.00
* zupa dyniowa z ancymonem
* konkurs strzelecki z wiatrówek z instruktorem

Podróże kulinarne – kuchnia myśliwska
* Dzik pieczony w całości w piecu chlebowym

* Poczęstunek nalewką
- z kwiatu bzu czarnego
- z dzikiej wiśni
- śliwowica tuczeńska

Cena 120 zł (zamiast 240 zł)/osoba – obejmuje noclegi, wyżywienie, zabawę, konsumpcję, degustację 

SZCZEGÓŁY, INFORMACJE I ZAPISY:

tel. 509 401 501

www.palacsapetow.pl

e-mail palacsapetow@interia.pl