Wesele z klimatem w Pałacu Sapetów

Oferta komunijna

 

 

Pakiet komunijny podstawowy 90 zł

 

Obiad

* rosół makaronem
* zraz z polędwicy wieprzowej

* ziemniaki pieczone lub młode
* bukiet surówek


* półmisek mięs:
- schab lub filet po królewsku
- mielony z pieczarkami
- kotlet „po szwajcarsku”
- kotlet de Volaille

 

* Deser:
- kawa, herbata
- ciasto powierzone


* Zakąski zimne

- szynka zwijana
- galaretki drobiowe
- karp w zalewie z octu jabłkowego
- ryba po grecku lub cygańsku
- jajka garnirowane
- sałatka warzywna tradycyjna


* Dania na gorąco

- barszcz czerwony z nutką pieprzu
- krokiet lub pasztecik
- szaszłyki

* We własnym zakresie

- owoce, napoje, ciasto

 

Pakiet komunijny srebrny -  120 zł
z podstawowym wystrojem Sali i pokrowcami na krzesła dla dziecka

Obiad

* rosół Bażantów z ręcznie robionym makaronem
* zraz wołowy zwijany lub z polędwicy wieprzowej

* ziemniaki pieczone lub młode
* rucola z żurawiną i fetą lub bukiet surówek


* półmisek mięs:
- schab lub filet po królewsku
- mielony z pieczarkami
- kotlet „po szwajcarsku”
- kotlet de Volaille

* Deser:
- ciasto


* Serwis kawowy
- kawa, herbata bez ograniczeń


* Zimny bufet

- szynka zwijana ze szparagami
- galaretki drobiowe bądź wieprzowe
- karp w zalewie z octu jabłkowego
- ryba po grecku lub cygańsku
- jajka faszerowane
- sałatka karaibska na słodko
- sałatka warzywna tradycyjna


* Dania na gorąco

- barszcz czerwony z nutką pieprzu
- krokiet lub pasztecik
- szaszłyki na cukinii


* We własnym zakresie

- owoce,  ciasto, napoje

 

 

 

Pakiet komunijny złoty -145 zł
z podstawowym wystrojem Sali i pokrowcami na krzesła wszystkich gości

Obiad

* rosół Bażantów z ręcznie robionym makaronem i pałeczką
* zraz wołowy lub z jelenia zwijany

* ziemniaki młode
* rucola lub roszponka z żurawiną i fetą

* Półmiski mięs:
- schab
- indyk po królewsku
- mielony z pieczarkami
- gęsina bądź kaczka
- kotlet de Volaille na szpadach z dodatkami

* Deser:
- lody /dla dziecka płonące/
- lody dla wszystkich
- owoce
- ciasto

* Serwis kawowy bez ograniczeń

- kawa, herbata
- napoje gazowane
- soki

* Jesiotr pieczony w całości w piecu chlebowym

* Bufet – szwedzki stół
- schab w galarecie z alg morskich
- galaretki tradycyjne wieprzowe bądź drobiowe
- karp w zalewie z octu jabłkowego
- śledzik ze śliwką
- jajka z kawiorem
- ryba po grecku lub cygańsku
- sałatka karaibska na słodko
- sałatka warzywna w pomidorze
- szynka zwijana ze szparagami i oliwką
- pasztet orzechowy – specjalność pałacu
- pasztet z dziczyzny

* Dania na gorąco
- żur w chlebku bądź gulaszowa
- barszcz czerwony z nutką pieprzu
- krokiet lub pasztecik nadziewany
- szaszłyki na cukinii
- brytfanka golonek po tuczeńsku


Dodatkowe płatne

- fontanna czekoladowa
- pieczony dzik bądź jagnię
- wiejski stół
- szynki i boczki prosto z komina
- obsługa powyżej 6 godzin /pakiet złoty powyżej 8 godzin/
- DJ
- nagłośnienie i sprzęt grający

SZCZEGÓŁY, INFORMACJE I ZAPISY:

tel. 509 401 501

www.palacsapetow.pl

e-mail palacsapetow@interia.pl